• English
  • Ελληνικά

Υποψήφιες/οι εκλογών 2021

Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποτελείται από 12 μέλη (6 απόφοιτοι από το Pierce College και 6 απόφοιτοι από το Deree College) και στις εκλογές το ΔΣ ανανεώνεται κατά το ήμισυ (3 από κάθε Κολλέγιο) για 4ετή θητεία. Στις εκλογές του τελευταίου Παρασκευοσαββατοκύριακου του Ιουνίου 2021, οι υποψήφιες/οι είναι οι εξής:

 

Από το Pierce College:

Γεωργιάδη Σοφία-Ηλιάνα

Ονομάζομαι Σοφία Ηλιάνα Γεωργιάδη είμαι απόφοιτος Pierce και Deree (Bachelor Visual Art). Δημιουργήσαμε μαζί με την Ζέτα Τζιώτη το Acg Alumni Arts με σκοπό να προωθήσει την δουλειά, τις εμπειρίες και τις δράσεις των αποφοίτων που ασχολούνται με τον πολιτισμό και τις τέχνες. Φτιάξαμε στο Facebook την σελίδα Acg Alumni Arts και ένα section στο site acgalumni.gr με συνεντεύξεις αποφοίτων που ασχολούνται με τον πολιτισμό και τις τέχνες.

Linkedin: https://gr.linkedin.com/in/sofia-iliana-georgiadi-a4891877

 

Σαραντέας Γιάννης

Ονομάζομαι Γιάννης Σαραντέας και είμαι απόφοιτος του Pierce 2012 και είμαι μέλος του συλλόγου από την αποφοίτηση μου και με πιο ενεργή δραστηριότητα από το 2016. Οι σπουδές μου είναι στο sports management και παράλληλά εργάζομαι στο Costa Navarino στην οργάνωση και διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων.

 

Τζανιδάκης Δημήτρης

Αποφοίτησα από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος το 2011 και κατόπιν σπούδασα Οικονομικά στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Tα τελευταία χρόνια ζούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έκανα μεταπτυχιακές σπουδές σε Οξφόρδη και Λονδίνο, πάνω σε Business Management και European Politics αντίστοιχα. Έχω εργαστεί στους τομείς του Marketing και της Καινοτομίας και από το Σεπτέμβρη συνεργάζομαι με την κα Άννα Διαμαντοπούλου στο Think Tank που έχει ιδρύσει, το Δίκτυο. Σημαντικότερο σημείο της συνεργασίας μας η υποψηφιότητα της για την ηγεσία του ΟΟΣΑ, ενός από τους μεγαλύτερους Παγκόσμιους Οργανισμούς. Στον ελεύθερο μου χρόνο αρθρογραφώ σε διάφορα sites και ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τη μουσική.
Facebook: facebook.com/dimitris.tzanidakis, Twitter: twitter.com/DTzanidakis, Instagram: dtzanidakis

 

Τριπολιτσιώτη Βασιλική (Βάσω)

Ονομάζομαι Βασιλική Τριπολιτσιώτη, και έχω φοιτήσει στο Pierce (2009) και το Deree (2017). Εδώ και δυο χρόνια εργάζομαι ως σύμβουλος cloud εφαρμογών στην εταιρεία Oracle. Κατά την διάρκεια της φοίτησης μου στο Deree, δούλεψα ως student assistant στο γραφείο του Αντιπροέδρου (Office of Administration and Enrollment /16-17) και στο Study Abroad Office (15-16). Επίσης, εκλέχθηκα πρόεδρος του Accounting and Finance society το 2017, υπήρξα μέλος του Senior Class Giving team, Orientation Leader και εθελοντής στις οργανωτικές ομάδες των Career Days και του Business Week.

 

Χρυσοστόμου Μπέσσυ

 

Από το Deree College:

Γεωργιάδου Ράνια

Είμαι η Ράνια Γεωργιάδου, απόφοιτος Deree (2018), Bachelor International Business και Minor Ψυχολογία. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης μου στο Deree εκλέχθηκα πρόεδρος του International Business Society (16-17) καθώς επίσης υπήρξα ενεργό μέλος στο AFCEA Student Club (15-18). Yπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία με εμπειρία σε διάφορες υπηρεσίες. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την σκοποβολή.

 

Καράμπελας Γεώργιος

I consider myself very fortunate to be a retail marketing professional. I truly enjoy being part of this industry, because my work influences people and corporations.
I have greatly benefited from my 10 years as Marketing Director at Kotsovolos/ Dixons, the number 1 electrical and electronics retailer in Greece as well as one of the leading companies in Europe.
Beyond the valuable skillset which I developed in Retail, I have been enlisted as Strategic Consultant for the following companies: Lamda Development Centers, Kraft Paints, Media Strom, Plaisio, Neon Energy, Green Properties, 362 Grocery Stores. In my capacity as consultant I have been able to significantly transform and grow both the scope of business and customer/ user experiences for the companies with which I collaborated.
I am very experienced in product and services development, store openings, branding, advertising, off line and online media, PR, lobbying, internal communications, and corporate affairs. I am also an active member of the marketing industry with participation in many forums, organizations and non-profits.
Furthermore I am General Secretary of the British Hellenic Chamber of Commerce.

https://www.linkedin.com/in/gkarabelas/

 

Παναγιωτακοπούλου Αριστέα

Είμαι η Αριστέα Παναγιωτακοπούλου, αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. μας τα δύο προηγούμενα χρόνια. Εχω μακρά επαγγελματική πορεία στην βιομηχανία πετρελαίου όπως επίσης και στο real estate. Tα τελευταία χρόνια έχω αναπτύξει και μία καλλιτεχνική δραστηριότητα την οποία μπορείτε ν΄ απολαύσετε στο www.aristeapanagiotakopoulou.com.
Μετά τις σπουδές μου στο Deree απέκτησα δύο μεταπτυχιακούς τίτλους έναν στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και έναν στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Ευρωπαικων Εργασιακών Σχέσεων.
Η επιθυμία μου είναι ως μέλος του επόμενου Δ.Σ. εφ΄όσον μ΄επιλέξετε, να συνεχίσω να προσφέρω στους διάφορους τομείς που ο Σύλλογός μας δραστηριοποιείται, όπως επίσης και να συμβάλλω στην περαιτέρω ανάπτυξή του.

 

Χριστοδουλόπουλος Παναγιώτης (Τάκης)

 

 

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή υποψήφιες/οι είναι οι εξής:

Δικαίος Γιώργος

Λεούση Σοφία

Τσιλικούδη Άνυ

Leave a comment